Individualno savjetovanje

My humanity is endazled with yours, because we can only be human together.

~ Desmond Tutu

 Trudnoća, porod, babinje i majčinstvo/roditeljstvo dio su ženina života i nisu izdvojeni od ostatka ženina života. To su intezivna tjelesna, emocionalna, mentalna i duhovna iskustva. Tijelo i um su povezani. U porod/majčinstvo/roditeljstvo nosimo sva svoja iskustva, sve naše rane, strahove, uvjerenja, očekivanja…

Individualno savjetovanje/podrška uključuje usluge iz doula paketa po potrebi i želji klijentice/para.

Kao porodna i postpartum doula, porođajna edukatorica i praktičarka integrativno tjelesno orijentirane terapije nudim podršku u pripremi za trudnoću, u trudnoći, za  porod, babinje, matresence (odrastanje majke/postajanje majkom), patresence (odrastanje oca/postajanje ocem) i kroz druga intezivna i zahtjevna razdoblja života.

Moje usluge su fleksibilne i prilagođene potrebama pojedine osobe, srećemo se na mjestu gdje jeste na svome putu.

Vaše tijelo, vaš put, vaš porod…moja podrška.

Integrativno tjelesno orijentirana terapija uključuje podršku kroz intezivna i zahtjevna životna razdoblja: planiranje trudnoće, strah od trudnoće, problemi sa začećem, trudnoća, postpartum, prijelaza u majčinstvo/očinstvo (matresence/patresence), roditeljstvo, partnerski odnosi i općenito u razdobljima života gdje ljudi vjeruju da bi im takva vrsta podrške dobrodošla.

CODDIWOMPLE

To travel purposefully toward an as-yet-unknown destination.